Πακέτο βάπτισης μπαλαρίνα

SKU :
PAK7
Κατηγορία: 
Πακέτο βάπτισης μπαλαρίνα
Πακέτο βάπτισης μπαλαρίνα

Πακέτο βάπτισης μπαλαρίνα

Πακέτο βάπτισης μπαλαρίνα σε vintage σχέδιο. Το βασικό πακέτο βάπτισης μπαλαρίνα περιλαμβάνει: Ξύλινη natural ντουλάπα και τη λαμπάδα.                        

Ξύλινη natural ντουλάπα, συσκευασία βάπτισης ζωγραφισμένη στο χέρι με θέμα τη μπαλαρίνα σε ροζ-λευκές αποχρώσεις και διακοσμημένη με λουλουδάκια και κορδελίτσες σατέν. Όλο το κουτί έχει σβησίματα σε ροζ-γκρι-λευκές αποχρώσεις. Διάσταση: 32 x 24 x 61 εκατ. Λαμπάδα βάπτισης τυλιγμένη με κορδέλα σατέν λευκή, δεμένη πλούσια με τούλι, δαντέλα ροζ και λουλουδάκιαΎψος: 90 εκατ.            

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές          

Για το πακέτο βάπτισης, συμπληρώστε στο checkout τη φόρμα αποστολής με τα κατάλληλα στοιχεία, στη συνέχεια αφήστε το σχόλιό σας στις πληροφορίες της παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας. Η τιμή* αφορά μόνο το συγκεκριμένο πακέτο. Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας τον ελάχιστο χρόνο παράδοσης που είναι από 14-18 εργάσιμες ημέρες. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην διέυθυνση που θα μας υποδείξετε. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ. Εάν θέλετε αποστολή με άλλη εταιρεία επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:   

Paypal    
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK    
Αντικαταβολή    
Πληρωμή στο κατάστημα 

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. 

206,00 €