Πολιτική - Τρόποι Πληρωμής - Όροι Χρήσης

Όροι χρήσης & συναλλαγών

Τα παρακάτω κείμενα θέτουν τους όρους για την χρήση του διαδικτυακού eshop με είδη γάμου  www.lilysplace.gr και την πραγματοποίηση κάθε συναλλαγής μέσω του τόπου αυτού. Διαβάσετε προσεκτικά τους όρους αυτούς και να προβείτε στη χρήση του διαδικτυακού τόπου και στην αγορά των προϊόντων μας, μόνο αν συμφωνείτε με το περιεχόμενό τους. Οι όροι του παρόντος δεν θίγουν τα νόμιμα δικαιώματά σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τους Όρους Χρήσης & Συναλλαγών, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στόχος των  Όρων και Προϋποθέσεων χρήσεως

Οι Όροι και Προϋποθέσεις χρήσεως θέτουν τους όρους χρήσης του διαδικτυακού μας τόπου www.lilysplace.gr

Με την χρήση της ιστοσελίδας μας αποδέχεστε ότι έχετε λάβει γνώση των όρων και προϋποθέσεων,και ότι όλες οι συναλλαγές σας με την εταιρεία θα υπόκεινται στους εν λόγω όρους και προϋποθέσεις και μόνον.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις δεν μπορούν να τροποποιηθούν ή να αλλαχθούν χωρίς την συγκατάθεση της εταιρείας. Οι Όροι, οι Προϋποθέσεις και η πολιτική η οποία περιλαμβάνεται σε αυτούς, θα εφαρμόζονται σε κάθε επικοινωνία, σχέση και συναλλαγή που διέπει εσάς και την εταιρεία. Οποιοιδήποτε άλλοι όροι και προϋποθέσεις αποκλείονται.
Οι χρήστες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά τους παρόντες όρους χρήσης και να προβούν σε αγορές μόνο εφόσον τους αποδέχονται πλήρως. Με την κάθε αγορά που πραγματοποιείται έχετε λάβει γνώση των όρων χρήσης, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση και παραιτείστε από κάθε αξίωση από την εταιρεία. Εάν δεν συμφωνείται με αυτούς τους όρους οφείλετε να απόσχετε από τη χρήση της ιστοσελίδας και από κάθε συναλλαγή με αυτό.
Οι Όροι και Προϋποθέσεις είναι αυτοί που βρίσκονται σε ισχύ κατά την παραγγελία σας. Τυχόν αλλαγές στους Όρους και Προϋποθέσεις είναι δυνατές και οι χρήστες της ιστοσελίδας φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικα αν έχουν τροποποιηθεί.
Η χρήση της ιστοσελίδας μας γίνεται με δικιά σας αποκλειστικά ευθύνη.

Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

  • Paypal

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

  • Αντικαταβολή

  • Πληρωμή στο κατάστημα

Για να ισχύει η παραγγελία σας θα πρέπει εντός 2 εργάσιμων ημερών να κατατεθεί το 50% της αξίας της παραγγελίας ως προκαταβολή σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς:

Εθνική Τράπεζα
Αρ.Λογαριασμου 075/608257-26
GR66 0110 0750 00000 7560 8257 26
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΜΠΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ALPHA BANK
Αρ.Λογαριασμου 267 00 2320 003560
GR60 0140 2670 267 00 2320 003560
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΜΠΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

PAYPAL

easyjewels@yahoo.com

- τραπεζική κατάθεση:
*Όταν η μεταφορά του ποσού γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα εκτός απο την Εθνική Τραπεζα και την ALPHA BANK τα έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν τον καταθέτη.

**Πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης με e-mail στο info.lilysplace.gr.

- αντικαταβολή
Η Υπηρεσία της αντικαταβολής είναι μια έξτρα υπηρεσία που χρεώνεται με το ποσό των 2.30€ πέραν του κόστους των μεταφορικών.

Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Για συναλλαγές-καταθέσεις μέσω PAYPAL η διεύθυνση είναι easyjewels@yahoo.com.

Πολιτική ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

Η εταιρεία δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της. Οποιεσδήποτε πληροφορίες και προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία για τις ανάγκες της επικοινωνίας μας και εκτέλεσης της παραγγελίας σας και δεν κοινωποιούνται σε τρίτους. Η εταιρεία μας δεν έχει πρόσβαση στα τραπεζικά σας δεδομένα, και δεν αποθηκεύει πληροφορίες σχετικά με την τράπεζα σας ή με την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα. Επομένως εισάγετε τις λεπτομέρειες σχετικά με την πληρωμή σας σε κάθε παραγγελία που πραγματοποιείτε.
Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή απώλειες που θα υφίσταται μέλος του οποίου η κάρτα χρησιμοποιείται παράνομα ή χρησιμοποιείται με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο.
Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιά που μπορεί να προκληθεί στον υπολογιστή σας από ιούς,προγράμματα spyware, ή άλλα παρεμφερή κακόβουλα λογισμικά κατά τη διάρκεια της σύνδεσης σας. Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε πρόγραμμα anti-virus, firewalls και ότι τα υπόλοιπα προγράμματα προστασίας του υπολογιστή, tablet ή κινητού σας τηλεφώνου είναι ενημερωμένα.

Η ελάχιστη παραγγελία είναι 20€. Σημειώστε ότι η εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη σε περιπτώσεις απώλειας δεμάτων ή καταστροφής προϊόντων που προκλήθηκαν με υπαιτιότητα της εταιρείας μεταφορών.

Κουφέτα μπομπονιέρων γάμου, βάπτισης, ζαχαρωτά

Οι τιμές στις ολοκληρωμένες μπομπονιέρες γάμου περιλαμβάνουν 5 κούφετα καθώς και στις ολοκληρωμένες μπομπονιέρες βάπτισης 5 κουφέτα, (όπως αναγράφεται στην περιγραφή της κάθε μπομπονιέρας) της εταιρείας Χατζηγιαννάκη. Υπάρχουν και κατηγορίες κουφέτων συγκεκριμένες συμπληρωματικές που επιβαρύνονται κατά 10 ή 15 λεπτά ανά τεμάχιο. Η τιμή στο φτάξτο μόνος σου, αφορά την παραγγελία όλων των υλικών της μπομπονιέρας εκτός των κουφέτων, ζαχαρωτών, marshmallows και άλλα, όπου μπορείτε να τα παραγγείλετε ξεχωριστά (από την κατηγορία  ζαχαρώδη, κουφέτα, marshmallows κλπ) ώστε να δεθεί από εσάς.  

Για τις συμπληρωματικές παραγγελίες σε αριθμό κουφέτων πέρα από την standard  η χρέωση βγαίνει από το σύστημα με την ανάλογη επιβάρυνση της αναγραφόμενης επιλογής σας.

Παραγγελίες

Ο χρόνος ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας είναι ανάλογα με την ποσότητα και τη διαθεσιμότητα του προ'ι'όντος. Τα προσκλητήρια  χρειάζονται από 10-15 εργάσιμες και η ελάχιστη παραγγελία προσκλητηρίων είναι τα 50 τεμάχια. Για επαναληπτική παραγγελία προσκλητηρίων και χάρτινων εφαρμογών κάτω των 50 τεμαχίων υπάρχει κόστος ελάχιστης παραγγελίας το οποίο ανέρχεται στα 5 Ευρώ.

Για τις μπομπονιέρες βάπτισης απαιτούνται περίπου από 10-20 εργάσιμες ημέρες και η ελάχιστη παραγγελία είναι σε κάποιες κατηγορίες τα 25 ή τα 30 τεμάχια ενώ σε κάποιες άλλες τα 40 ή τα 50 τεμάχια, όπως αναγράφεται σε κάθε μία από αυτές. Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές σε κάποια είδη (όπως κουτιά με υφασμάτινη επένδυση, κοσμήματα, ειδικές εφαρμογές σε χαρτί , ξύλο, ύφασμα, αξεσουάρ και πολλά άλλα), που χρειάζονται χρόνο προετοιμασίας, γι' αυτό επικοινωνήστε μαζί μας. Τα προ'ι'όντα μας δεν είναι ετοιμοπαράδοτα και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας για να είναι πάντοτε σε άριστη κατάσταση. Ο πελάτης μπορεί να υποβάλει την παραγγελία του μέσω τηλεφώνου, μέσω e-mail ηλεκτρονικά ή με φαξ. Το κατάστημα δεν φέρει καμιά ευθύνη για λανθασμένη ηλεκτρονική αποστολή, email.

*Με την υποβολή της παραγγελίας σας, δεσμεύεστε ότι μετά το πέρας των 5 εργάσιμων ημερών δεν μπορείτε να προβαίνετε σε οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση της. Τα προϊόντα μας, που κατασκευάζονται μόνο για εσάς (κουτιά, κουτιά με ζωγραφιές, προσκλητήρια βάπτισης, μπομπονιέρες, ζαχαρωτά κ.τ.λ.)  δεν επιστρέφονται ούτε αλλάζονται.

Συσκευασία

Τα προϊόντα μας συσκευάζονται με μεγάλη προσοχή και πληρούν όλους τους κανονισμούς.

Τιμές

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν 24% ΦΠΑ και μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση. Στην περίπτωση που η παραγγελία έχει ληφθεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα, ισχύει η τιμή του προϊόντος που αναγραφόταν κατά την ημέρα παραγγελίας αυτού.

 

Πνευματικά δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου μέσω του οποίου λειτουργεί το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό καταστημά, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, το λογότυπο, γραφικά, φωτογραφίες, σχέδια και κείμενα  αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησής μας και προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, η χρησιμοποίηση, η πώληση, η αλλοίωση, η καταστροφή του περιεχομένου των ρυθμίσεων για την ασφάλεια της δομής του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού μας καταστήματος στο διαδύκτιο. Για κάθε επίλυση επιχείρησης και επισκέπτη, αρμόδια καθίστανται τα δικαστήρια των Αθηνών.

Σημειώσεις

*Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τον παρόντα διαδικτυακό τόπο διαχειρίζεται η εταιρία Ιωάννης Καμπιώτης η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, στον νομό Αττικής, στη διέυθυνση Βασιλέως Πάυλου 112 στα Σπάτα. Tηλέφωνο επικοινωνίας: 211 4101 096. Ιστότοπος/webpage: www.lilysplace.gr. Όλες οι συναλλαγές γίνονται σε ευρώ. Επίσης η ιστοσελίδα παρέχει την μέγιστη δυνατή ασφάλεια για τις συναλλαγές σας.

Προ'ι'όντα Disney

H συλλογή της εταιρίας μας και η προβολή στην ιστοσελίδα μας σε προ'ι'όντα Disney παρέχεται κατόπιν άδειας της εταιρίας Παρίσης η οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα ειδών βάπτισης της Disney.

Απεικόνιση χρωμάτων

*Τα χρώματα που απείκονιζονται στις φωτογραφίες ενδέχεται να διαφέρουν από τις πραγματικές εικόνες και αυτό γιατί υπάρχει απόκλιση των χρωμάτων από την οθόνη στην πραγματικότητα ή από διαφορετικές αναλύσεις στις οθόνες των υπολογιστών.

Επιστροφές αλλαγές

Τα προϊόντα μας, που κατασκευάζονται μόνο για εσάς (κουτιά, κουτιά με ζωγραφιές, προσκλητήρια βάπτισης, μπομπονιέρες, ζαχαρωτά) δεν επιστρέφονται. Εάν για κάποιο προϊόν δεν μείνετε ικανοποιημένοι και εφόσον δεν περιλαμβάνεται στην παραπάνω  κατηγορία, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αλλαγές γίνονται εντός 5 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας και το κόστος επιστραφόμενων προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη. Επιπλέον η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή μόνο όταν το προϊόν είναι στην αρχική του άριστη κατάσταση, διαφορετικά από την εταιρεία μας δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή του. Επιπλέον η ακύρωση να συνοδεύεται από την προτότυπη απόδειξη αγοράς του προϊόντος. Ουδεμία ευθύνη φέρει η επιχείρηση σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης του δέματος σας λόγω απεργιών ή κακών καιρικών συνθηκών.

Εάν κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό επικοινωνήστε μαζί μας εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα αντικασταθεί. Ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται εντός 24 ωρών καλώντας στο τηλέφωνο και εφόσων η παραγγελία σας δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή. Μετά ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα ακύρωσης.

Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να μας ενημερώσετε εγγράφως ή μέσω email στο info.lilysplace.gr

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει σύμφωνα με τους πιο πάνω όρους η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή.

Παράδοση προϊόντων

  • Παραλαβή από το κατάστημα

  • Αποστολή με κούριερ

Με την ηλεκτρονική αποστολή της παραγγελίας σας στην εταιρεία μας θα λάβετε e-mail που θα σας δείχνει την συνολική εικόνα της.

Παραγγελίες κοσμημάτων

Κάθε παραγγελία κοσμήματος χρειάζεται 3-5 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί εκτός των βερών που ο χρόνος κατασκευής είναι 30 ημέρες. Αν επιλέξετε βέρα θα πρέπει να ξέρετε από πριν το νούμερο του δάχτυλου σας και να το επίλεξετε από την ειδική πλατφόρμα που υπολογίζει αυτόματα το κόστος κοσμήματος. Τα δαχτυλίδια-μονόπετρα μπορούν να προσαρμοστούν στο μέγεθος του δαχτύλου σας δωρεάν αρκεί να μας ενημερώσετε αφού εχει δοθεί η παραγγελία σας. *Για να μάθετε το νουμερό σας αρκεί να επισκεφτείτε το κατάστημα μας ή να επικoινωνήσετε μαζί μας.

Παραγγελίες Εξωτερικού

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται από τη χώρα προορισμού το βάρος και τον όγκο του δέματος. Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου του site ή καλέστε μας στο τηλ. 211 410 10 96 από Δευτέρα - Σάββατο 10:00 - 14:30.