Ξύλινη natural τουρτιέρα τετράγωνη

SKU :
XNF-202
Ξύλινη natural τουρτιέρα τετράγωνη
Ξύλινη natural τουρτιέρα τετράγωνη

Ξύλινη natural τουρτιέρα τετράγωνη

Ξύλινη natural τουρτιέρα τετράγωνη με καλάθια ξύλινα, σε τρία επίπεδα ιδανική για διακοσμήσεις. Διάσταση συνολικό ύψος: 62 εκ. Καλάθια διαμετρος : 47 x 47 x 5 εκ, 44 x 44 x 5 εκ, 39 x 39 x 5 εκ.       

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε επιλεγμένα δωράκια για εσάς και τους αγαπημένους σας, διάφορα διακοσμητικά για το σπίτι σας εποχιακά, καθώς επίσης και μεγάλη ποικιλία από μοναδικά και οικονομικά προσκλητήρια γάμου, βάπτισης σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια. Η εταιρεία μας σκοπό έχει να εμπλουτίζει τη συλλογή της με ξεχωριστά αλλά και ποιοτικά προϊόντα με γούστο για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας. Στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, όταν καλούμαστε να δημιουργήσουμε για εσάς, στόxoς μας είναι να καταβάλλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια να σας αφήσουμε ευχαριστημένους σε κάθε χρήση των υπηρεσιών μας.         

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές          

Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας με τα κατάλληλα στοιχεία ή επικοινωνήστε μαζί μας για περεταίρω πληροφορίες. Η ελάχιστη παραγγελία είναι το (1)* τεμάχιο. Αν θέλετε κάτι διαφορετικό από τα δείγματα μας, θα χαρούμε να επικοινωνήστε μαζί μας ή να έρθετε στο φυσικό κατάστημά μας. Η τιμή αφορά μόνο το συγκεκριμένο τεμάχιο*. Ο ελάχιστος χρόνος παράδοσης είναι από 4-6 εργάσιμες ημέρες. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην διέυθυνση που θα μας υποδείξετε. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ, εάν θέλετε αποστολή με άλλη εταιρεία επικοινωνήστε μαζί μας.           

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

Paypal   
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK   
Αντικαταβολή    
Πληρωμή στο κατάστημα   

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.    

Η τιμή αφορά το τεμάχιο   

* Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 1 τεμάχιo   

78,00 €