Μπουκίτσες χιονονιφάδες κιλού

SKU :
Μ04
Μπουκίτσες χιονονιφάδες κιλού
Μπουκίτσες χιονονιφάδες κιλού

Μπουκίτσες χιονονιφάδες κιλού

Μπισκότα βάπτισης μπουκίτσες κιλού χιονονυφάδες. Διάσταση 5 εκ. Τα φρέσκα φτιαγμένα με φροντίδα, ευρηματικότητα και καλό γούστο, μπισκότα μας είναι φτιαγμένα από αγνά και ποιοτικά υλικά, το φρέσκο βούτυρο, τη ζάχαρη, τη σοκολάτα και τη βανίλια. Κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας ώστε να είναι ολόφρεσκα για την ημέρα της εκδηλωσής σας. Η τιμή για τα μπισκότα μπουκίτσες κιλού χιονονυφάδες, αφορά το ενάμιση κιλό* και δεν συμπεριλαμβάνει το σακουλάκι και την κορδέλα. Στο ενάμιση κιλό βγαίνουν περίπου 70-72 τεμάχια μπισκοτάκια.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μοναδικά και οικονομικά προσκλητήρια γάμου, βάπτισης και ακόμα περισσότερες και ξεχωριστές προτάσεις του προσκλητηρίου σας με την μπομπονιέρα, υψηλής αισθητικής, σε κλασικά αλλά και μοντέρνα σχέδια. Η εταιρεία μας σκοπό έχει να εμπλουτίζει τη συλλογή της με ξεχωριστά αλλά και ποιοτικά προϊόντα με γούστο και πολύ μεράκι για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας. 

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές

Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας για τα μπισκότα μπουκίτσες κιλού με τα κατάλληλα στοιχεία ή επικοινωνήστε μαζί μας για περεταίρω πληροφορίες. Η ελάχιστη παραγγελία είναι το (1 και 1/2)* κιλό. Ο ελάχιστος χρόνος παράδοσης για τα μπισκότα μπουκίτσες κιλού είναι από 12-18 εργάσιμες ημέρες και χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από την επόμενη εργάσιμη ημέρα της καταχώρισης της παραγγελίας σας. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Για τις αποστολές του εξωτερικού παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

Paypal
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK
Πληρωμή στο κατάστημα

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.  

* η ελάχιστη παραγγελία είναι το 1.5 (ενάμιση κιλό) 

* η τιμή αφορά το ενάμιση κιλό 

69,00 €