Κουτί βάπτισης με θέμα την Sarah Kay

SKU :
ΖΚ316
Σετ: 
Κουτί βάπτισης με θέμα την Sarah Kay
Κουτί βάπτισης με θέμα την Sarah Kay

Κουτί βάπτισης με θέμα την Sarah Kay

Κουτί βάπτισης με θέμα την Sarah Kay, σετ. Διαστ. γραφείου: 50 x 30 x 60 εκ. Ξύλινο natural σεκρετέρ με συρτάρι, ζωγραφισμένο στο χέρι με θέμα τη Sarah Kay καθισμένη πάνω σε ένα φράχτη, περιτριγυρισμένη από λουλούδια. Το συρταράκι διακοσμεί το όνομα της Sarah Kay ζωγραφισμένο μέσα σε ένα πλαίσιο πάνω σε φόντο ροζ με πουά λευκά και ροζ. Στην τιμή περιλαμβάνεται και το σκαμπό.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μοναδικά και οικονομικά προσκλητήρια γάμου, βάπτισης, υψηλής αισθητικής, σε κλασικά αλλά και μοντέρνα σχέδια. Η εταιρεία μας σκοπό έχει να εμπλουτίζει τη συλλογή της με ξεχωριστά αλλά και ποιοτικά προϊόντα με γούστο και πολύ μεράκι για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας. Στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, όταν καλούμαστε να δημιουργήσουμε για εσάς, στόxoς μας είναι να καταβάλλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια να σας αφήσουμε ευχαριστημένους σε κάθε χρήση των υπηρεσιών μας.                    

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές

Συμπληρώστε στο checkout τη φόρμα αποστολής με τα κατάλληλα στοιχεία, στη συνέχεια αφήστε το σχόλιό σας στις πληροφορίες της παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας. Η ελάχιστη παραγγελία είναι το (1)* ένα σετ και η τιμή* αφορά μόνο το συγκεκριμένο σετ. Ο χρόνος παράδοσης είναι από 10-15 εργάσιμες ημέρες. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην διέυθυνση που θα μας υποδείξετε. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ. Εάν θέλετε αποστολή με άλλη εταιρεία επικοινωνήστε μαζί μας.   

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:   

Paypal
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK
Αντικαταβολή
Πληρωμή στο κατάστημα   

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.   

Η τιμή αφορά το σετ   

* Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 1 σετ  

155,00 €