Σετ λαδιού Minnie με θέμα φραουλίτσα

SKU :
SΝΜS135
Κατηγορία: 
Σετ λαδιού Minnie φραουλίτσα
Σετ λαδιού Minnie φραουλίτσα

Σετ λαδιού Minnie φραουλίτσα  

Σετ λαδιού Minnie φραουλίτσα, που περιλαμβάνει, 3 κεράκια, 1 μπουκάλι λαδιού και 1 σαπουνάκι. Οι φωτογραφίες της σελίδας μας, αποτελούν ένα μικρό αντιπροσωπευτικό δείγμα της ποικιλίας που διαθέτουμε στη φυσική μας έδρα.                                          

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μοναδικά και οικονομικά προσκλητήρια γάμου, βάπτισης και ακόμα περισσότερες και ξεχωριστές προτάσεις  υψηλής αισθητικής, σε κλασικά αλλά και μοντέρνα σχέδια. Η εταιρεία μας σκοπό έχει να εμπλουτίζει τη συλλογή της με ξεχωριστά αλλά και ποιοτικά προϊόντα με γούστο και πολύ μεράκι για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας. Στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, όταν καλούμαστε να δημιουργήσουμε για εσάς, στόxoς μας είναι να καταβάλλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια να σας αφήσουμε ευχαριστημένους σε κάθε χρήση των υπηρεσιών μας.                    

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές       

Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας για το σετ λαδιού Minnie φραουλίτσα, με τα κατάλληλα στοιχεία ή επικοινωνήστε μαζί μας για περεταίρω πληροφορίες. Η ελάχιστη παραγγελία είναι το (1)* ένα σετ. Η τιμή* αφορά μόνο το συγκεκριμένο σετ. Ο ελάχιστος χρόνος παράδοσης είναι από 10-12 εργάσιμες ημέρες. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην διέυθυνση που θα μας υποδείξετε. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ, εάν θέλετε αποστολή με άλλη εταιρεία επικοινωνήστε μαζί μας.   

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:     

Paypal   
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK   
Αντικαταβολή    
Πληρωμή στο κατάστημα    

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.      

Η τιμή αφορά το σετ  

* Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 1 σετ

46,00 €