Σετ λαδιού βάπτισης με θέμα Mickey prince

SKU :
NMS225
Κατηγορία: 
Σετ: 
Σετ λαδιού βάπτισης με θέμα Mickey prince
Σετ λαδιού βάπτισης με θέμα Mickey prince

Σετ λαδιού βάπτισης με θέμα Mickey prince

Σετ λαδιού βάπτισης με θέμα Mickey prince, που περιλαμβάνει, 3 κεράκια, 1 μπουκάλι λαδιού και 1 σαπουνάκι. Οι φωτογραφίες της σελίδας μας, αποτελούν ένα μικρό αντιπροσωπευτικό δείγμα της ποικιλίας που διαθέτουμε στη φυσική μας έδρα.                                  

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μοναδικά και οικονομικά προσκλητήρια γάμου, βάπτισης και ακόμα περισσότερες και ξεχωριστές προτάσεις  υψηλής αισθητικής, σε κλασικά αλλά και μοντέρνα σχέδια. Η εταιρεία μας σκοπό έχει να εμπλουτίζει τη συλλογή της με ξεχωριστά αλλά και ποιοτικά προϊόντα με γούστο και πολύ μεράκι για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας. Στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, όταν καλούμαστε να δημιουργήσουμε για εσάς, στόxoς μας είναι να καταβάλλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια να σας αφήσουμε ευχαριστημένους σε κάθε χρήση των υπηρεσιών μας.                    

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές    

Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας για το σετ λαδιού βάπτισης με θέμα Mickey prince, με τα κατάλληλα στοιχεία ή επικοινωνήστε μαζί μας για περεταίρω πληροφορίες. Η ελάχιστη παραγγελία είναι το (1)* ένα σετ. Η τιμή* αφορά μόνο το συγκεκριμένο σετ. Ο ελάχιστος χρόνος παράδοσης είναι από 10-12 εργάσιμες ημέρες. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην διέυθυνση που θα μας υποδείξετε. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ, εάν θέλετε αποστολή με άλλη εταιρεία επικοινωνήστε μαζί μας.   

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:   

Paypal 
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK 
Αντικαταβολή 
Πληρωμή στο κατάστημα 

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.   

Η τιμή αφορά το σετ  

* Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 1 σετ  

46,00 €