Χριστουγεννιάτικο προσκλητήριο βάπτισης με 'Αγιο Βασίλη

SKU :
XMAS19010
Χριστουγεννιάτικο προσκλητήριο βάπτισης με 'Αγιο Βασίλη
Χριστουγεννιάτικο προσκλητήριο βάπτισης με 'Αγιο Βασίλη

Χριστουγεννιάτικο προσκλητήριο βάπτισης με 'Αγιο Βασίλη

Χριστουγεννιάτικο προσκλητήριο βάπτισης με 'Αγιο Βασίλη μονόκαρτο, εκτύπωση Α όψης. Διάσταση κάρτας 15 x 21 εκ. Το ίδιο θέμα μπορεί να εκτυπωθεί σε κουτιά, σουπλά, κούπες, περιτυλίγματα σοκολάτας, αυτοκόλλητες ετικέτες, χωνάκια, μπρελόκ, κονκάρδες, μαγνητάκια και πολλά άλλα (δείτε την κατηγορία personalized). 

Tο προσκλητήριο δημιουργεί τη πρώτη εντύπωση στους καλεσμένους και μέσω αυτού θα πάρουν μια γεύση του γούστου σας και επίσης θα αποτελέσει ένα ενθύμιο για εσάς και τους αγαπημένους σας. Η μεταλλική επίστρωση χρώματος σε ένα προσκλητήριο μπορεί να προϊδεάσει τους καλεσμένους για την επισημότητά του αντικατοπτρίζοντάς την μέσω του κομψού σχεδιασμού και της ποιότητας κατασκευής του.

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές

Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας με τα κατάλληλα στοιχεία ή επικοινωνήστε μαζί μας για περεταίρω πληροφορίες. Η ελάχιστη παραγγελία είναι (50)* πενήντα τεμάχια. Η τιμή αφορά μόνο το προσκλητήριο βάπτισης*. Το κόστος φακέλου προστίθεται με την ολοκλήρωση της φόρμας παραγγελίας. Για εκτύπωση χρυσοτυπίας στο προσκλητήριο Α όψης υπάρχει επιπλέον χρέωση στο σύνολο 70.00€ + ΦΠΑ από 50-100 τεμάχια. Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται, αφού έχετε ελέγξει για τυχόν λάθη τη μακέτα και είναι από 12-15 εργάσιμες ημέρες*. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Για τις αποστολές του εξωτερικού παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

Paypal
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK
Πληρωμή στο κατάστημα

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.

Σημείωση

* Η τιμή αφορά μόνο το προσκλητήριο βάπτισης. Tο κόστος φακέλου προστίθεται με την ολοκλήρωση της φόρμας παραγγελίας.

* Η ελάχιστη παραγγελία είναι (50) πενήντα τεμάχια.

* Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από 12-15 εργάσιμες ημέρες.

1,35 €
Ημερομηνία και ώρα τελετής *
E.g., 12/10/2023
E.g., 20:00