Μπλοκ σπιράλ με ονειροπαγίδα μεσαίο

SKU :
EF45085
Μπλοκ σπιράλ με ονειροπαγίδα
Μπλοκ σπιράλ με ονειροπαγίδα
Μπλοκ σπιράλ με ονειροπαγίδα
Μπλοκ σπιράλ με ονειροπαγίδα

Μπλοκ σπιράλ με ονειροπαγίδα 

Μία ξεχωριστή και εντυπωσιακή πρόταση είναι το μπλοκ σπιράλ με ονειροπαγίδα μεσαίο, για κορίτσι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως δωράκι βάπτισης. Διάσταση μπλοκ 21 x 15 εκ. Συνδυάστε με τα προσκλητήρια twenty2twins. Οποιοδήποτε προσκλητήριο βάπτισης twenty2twins επιλέξετε, κατασκευάζεται και το αντίστοιχο αντικείμενο. Θα αποτελέσει ένα ενθύμιο για εσάς, τους αγαπημένους σας ενώ μέσω αυτού θα πάρουν μια γεύση του γούστου σας. 

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μοναδικά και οικονομικά προσκλητήρια γάμου, βάπτισης, υψηλής αισθητικής, σε κλασικά αλλά και μοντέρνα σχέδια. Η εταιρεία μας σκοπό έχει να εμπλουτίζει τη συλλογή της με ξεχωριστά αλλά και ποιοτικά προϊόντα με γούστο και πολύ μεράκι για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας.   

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές 

Συμπληρώστε στο checkout τη φόρμα αποστολής με τα κατάλληλα στοιχεία, στη συνέχεια αφήστε το σχόλιό σας στις πληροφορίες της παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας. Η ελάχιστη παραγγελία είναι τα (30)* τριάντα τεμάχια και η τιμή* αφορά μόνο το συγκεκριμένο τεμάχιο. Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας το όριο της ελάχιστης παραγγελίας που αναγράφεται παραπάνω. Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται, αφού έχετε ελέγξει για τυχόν λάθη τη μακέτα και είναι από 12-15 εργάσιμες ημέρες. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Για τις αποστολές του εξωτερικού παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.   

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:   

Paypal
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK
Πληρωμή στο κατάστημα   

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.   

Η τιμή αφορά το τεμάχιο   

* Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 30 τεμάχια  

1,95 €