Πακέτο βάπτισης πεταλουδίτσα

SKU :
PAK12
Κατηγορία: 
Σετ: 
Πακέτο βάπτισης πεταλουδίτσα
Πακέτο βάπτισης πεταλουδίτσα

Πακέτο βάπτισης πεταλουδίτσα

Πακέτο βάπτισης πεταλουδίτσα σε vintage σχέδια και χρώματα. Το βασικό πακέτο βάπτισης πεταλουδίτσα περιλαμβάνει: Ξύλινο natural παγκάκι και τον ξύλινο natural κηροστάτη-κρεμάστρα.

Ξύλινο natural παγκάκι, συσκευασία βάπτισης ζωγραφισμένη στο χέρι με θέμα πολύχρωμες πεταλούδες και λουλούδια. Η πλάτη από το παγκάκι είναι ζωγραφισμένη με πουά λευκά και διακοσμημένη στη γωνία με τούλι ροζ και γκρο κορδέλα πουά ροζ αντικέ.  Διάσταση: 47 x 30 x 46 εκατ.  Ξύλινος natural κηροστάτης-κρεμάστρα, ζωγραφισμένος στο χέρι με λουλούδια πολύχρωμα και σβησίματα ροζ-λιλά. Στην τιμή περιλαμβάνεται και το κερί για την εκκλησία. Βάση: 16 x 16 εκατ. Ύψος: 93 εκατ. Βάση για κερί: 16 x 15,5 εκατ.  

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές

Για το πακέτο βάπτισης, συμπληρώστε στο checkout τη φόρμα αποστολής με τα κατάλληλα στοιχεία, στη συνέχεια αφήστε το σχόλιό σας στις πληροφορίες της παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας. Η τιμή* αφορά μόνο το συγκεκριμένο πακέτο. Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας τον ελάχιστο χρόνο παράδοσης που είναι από 14-18 εργάσιμες ημέρες. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην διέυθυνση που θα μας υποδείξετε. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ. Εάν θέλετε αποστολή με άλλη εταιρεία επικοινωνήστε μαζί μας.     

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:    

Paypal    
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK     
Αντικαταβολή     
Πληρωμή στο κατάστημα     

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.     

Η τιμή αφορά το πακέτο βάπτισης       

206,00 €