Πακέτο βάπτισης με πουλάκια

SKU :
PAK19
Κατηγορία: 
Πακέτο βάπτισης με πουλάκια
Πακέτο βάπτισης με πουλάκια

Πακέτο βάπτισης με πουλάκια

Πακέτο βάπτισης με πουλάκια σε vintage σχέδια. Το βασικό πακέτο βάπτισης με πουλάκια περιλαμβάνει: Τη λαμπάδα, ξύλινη λευκή τουαλέτα μαζί με το σκαμπό και το φωτιστικό-κρεμάστρα.                             

Ξύλινη λευκή τουαλέτα, συσκευασία βάπτισης ζωγραφισμένη στο χέρι με θέμα τα πουλάκια που τιτιβίζουν πάνω σε ανθισμένα κλαδιά δέντρου ενώ τα κλουβάκια τους κρέμονται πάνω στα κλαδιά. Όλη η ζωγραφική έχει γίνει πάνω σε ροζ φόντο και όλο το κουτί έχει σβησίματα καφέ-ροζ. Στην τιμή περιλαμβάνεται και το σκαμπό. Διαστάσεις: 54 x 39,5 x 52 εκατ. Κορνίζα: 32,5 x 34 εκατ. Σκαμπό 29 x 24 εκατ. Ξύλινο λευκό φωτιστικό-κρεμάστρα, ζωγραφισμένο στο χέρι σε αποχρώσεις ροζ-καφέ. Μπροστά είναι ζωγραφισμένα τα κλουβάκια να κρέμονται από τα κλαδιά δέντρου πάνω σε φόντο ροζ με καφέ σβησίματα. Την πλαϊνή πλευρά του φωτιστικού και το καπέλο διακοσμεί τούλι πουά και κορδέλα ροζ. Στην τιμή περιλαμβάνεται και το κερί για την εκκλησία το οποίο συνοδεύεται από μία βάση που μπαίνει στη θέση του καπέλου του φωτιστικού.  Βάση: 16 x 16 εκατ. Ύψος: 92 εκατ.      

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές   

Για το πακέτο βάπτισης, συμπληρώστε στο checkout τη φόρμα αποστολής με τα κατάλληλα στοιχεία, στη συνέχεια αφήστε το σχόλιό σας στις πληροφορίες της παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας. Η τιμή* αφορά μόνο το συγκεκριμένο πακέτο. Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας τον ελάχιστο χρόνο παράδοσης που είναι από 12-18 εργάσιμες ημέρες. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην διέυθυνση που θα μας υποδείξετε. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ. Εάν θέλετε αποστολή με άλλη εταιρεία επικοινωνήστε μαζί μας.     

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:    

Paypal     
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK    
Αντικαταβολή   
Πληρωμή στο κατάστημα   

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.  

290,00 €