Πακέτο βάπτισης με καραβάκι

SKU :
PAK14
Κατηγορία: 
Πακέτο βάπτισης με καραβάκι
Πακέτο βάπτισης με καραβάκι

Πακέτο βάπτισης με καραβάκι

Πακέτο βάπτισης με καραβάκι θέμα ναυτικό σε vintage σχέδια. Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει: Ξύλινο λευκό κύβο και τη λαμπάδα. 

Ξύλινος λευκός κύβος, συσκευασία βάπτισης ζωγραφισμένη στο χέρι με ναυτικό θέμα. Το καπάκι του κύβου είναι ζωγραφισμένο μπλε με πουά λευκά και κόκκινα, ενώ το μπροστινό μέρος του κουτιού είναι ζωγραφισμένο με καράβι και φάρο σε αποχρώσεις μπλε-κόκκινες μέσα σε πλαίσιο από ζωγραφισμένο σχοινί. Το υπόλοιπο κουτί έχει σβησίματα μπλε-κόκκινα. Διάσταση: 37 x 37 x 37 εκατ. Λαμπάδα βάπτισης σε ναυτικό στυλ δεμένη με κορδόνι λευκό-μπλε-κόκκινο και διακοσμημένη με ξύλινο καράβι μπλε-κόκκινο.Ύψος: 90 εκατ. 

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές     

Για το πακέτο βάπτισης, συμπληρώστε στο checkout τη φόρμα αποστολής με τα κατάλληλα στοιχεία, στη συνέχεια αφήστε το σχόλιό σας στις πληροφορίες της παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας. Η τιμή* αφορά μόνο το συγκεκριμένο πακέτο. Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας τον ελάχιστο χρόνο παράδοσης που είναι από 14-18 εργάσιμες ημέρες. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην διέυθυνση που θα μας υποδείξετε. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ. Εάν θέλετε αποστολή με άλλη εταιρεία επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:   

Paypal   
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK   
Αντικαταβολή   
Πληρωμή στο κατάστημα  

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.   

183,00 €