Πακέτο βάπτισης Sarah Kay

SKU :
PAK8
Κατηγορία: 
Σετ: 
Πακέτο βάπτισης Sarah Kay
Πακέτο βάπτισης Sarah Kay

Πακέτο βάπτισης Sarah Kay 

Πακέτο βάπτισης Sarah Kay με vintage σχέδια. Το βασικό πακέτο βάπτισης Sarah Kay περιλαμβάνει: Ξύλινη natural ντουλάπα και τη λαμπάδα.                       

Ξύλινη natural ντουλάπα, συσκευασία βάπτισης ζωγραφισμένη στο χέρι σε αποχρώσεις εκρού-καφέ-σάπιο μήλο, με θέμα τη Sarah Kay να στέκεται ανάμεσα σε πολύχρωμα λουλούδια κρατώντας ένα πουλάκι και παίζοντας μαζί του. Διάσταση: 32 x 24 x 61 εκατ. Λαμπάδα βάπτισης, τυλιγμένη με κορδόνι σε σάπιο μήλο χρώμα, δεμένη με τούλι ριχτό ανάλαφρα και δαντέλα κορδέλα σε χρώμα εκρού και σάπιο μήλο. Τη λαμπάδα διακοσμεί επίσης ξύλινο οβάλ καδράκι που απεικονίζει τη Sarah Kay να στέκεται ανάμεσα σε πολύχρωμα λουλούδια κρατώντας ένα πουλάκι και παίζοντας μαζί του. Ύψος: 90 εκατ.

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές                 

Για το πακέτο βάπτισης, συμπληρώστε στο checkout τη φόρμα αποστολής με τα κατάλληλα στοιχεία, στη συνέχεια αφήστε το σχόλιό σας στις πληροφορίες της παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας. Η τιμή* αφορά μόνο το συγκεκριμένο πακέτο. Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας τον ελάχιστο χρόνο παράδοσης που είναι από 14-18 εργάσιμες ημέρες. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην διέυθυνση που θα μας υποδείξετε. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ. Εάν θέλετε αποστολή με άλλη εταιρεία επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:  

Paypal    
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK     
Αντικαταβολή    
Πληρωμή στο κατάστημα

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. 

204,00 €