Πακέτο βάπτισης με κύκνο

SKU :
ZK450
Κατηγορία: 
Σετ: 
Πακέτο βάπτισης με κύκνο
Πακέτο βάπτισης με κύκνο

Πακέτο βάπτισης με κύκνο

Πακέτο βάπτισης με κύκνο και δυνατότητα αναγραφής ονόματος του παιδιού που βαπτίζεται. Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει: Ξύλινο λευκό κουτί ζωγραφισμένο στο χέρι και τη λαμπάδα κρεμάστρα.        

Ξύλινος λευκός κύβος, συσκευασία βάπτισης βαμμένη ροζ και ζωγραφισμένη με λευκό κύκνο περιτριγυρισμένο με πολλά μικρά λευκά-ροζ ανθάκια.  Διάσταση κύβου: 37 x 37 x 37 εκατ. Ξύλινος λευκός κηροστάτης-κρεμάστρα, βαμμένος στο χέρι σε ροζ χρώμα στο μπροστινό τμήμα και στην πλάτη του κηροστάτη και διακοσμημένος με τούλι και με ξύλινο καδράκι οβάλ στο οποίο απεικονίζονται δύο λευκοί κύκνοι αντικριστοί και περιτριγυρισμένοι από πολλά μικρά λευκά-ροζ ανθάκια. Στην τιμή περιλαμβάνεται και το κερί για την εκκλησία. Βάση : 16 x 16 εκατ. Ύψος: 93 εκατ. Βάση για κερί: 16 x 15,5 εκατ.

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές          

Για το πακέτο βάπτισης, συμπληρώστε στο checkout τη φόρμα αποστολής με τα κατάλληλα στοιχεία, στη συνέχεια αφήστε το σχόλιό σας στις πληροφορίες της παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας. Η τιμή* αφορά μόνο το συγκεκριμένο πακέτο. Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας τον ελάχιστο χρόνο παράδοσης που είναι από 14-20 εργάσιμες ημέρες. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην διέυθυνση που θα μας υποδείξετε. Για αποστολές εξωτερικού παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:   

Paypal   
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK
Πληρωμή στο κατάστημα  

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.   

199,00 €