Πακέτο βάπτισης με Λάμα

SKU :
ZK905
Κατηγορία: 
Πακέτο βάπτισης με Λάμα
Πακέτο βάπτισης με Λάμα

Πακέτο βάπτισης με Λάμα

Πακέτο βάπτισης με Λάμα σε vintage σχέδια. Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει: Ξύλινο παγκάκι κουτί και ξύλινη κρεμάστρα-λαμπάδα.

Ξύλινο natural κουτί παγκάκι με καπάκι, συσκευασία βάπτισης ζωγραφισμένη στο χέρι με θέμα το Λάμα. Το παγκάκι διακοσμούν ζωγραφιές με Λάμα σε όμορφες  αποχρώσεις και χρωματιστές φουντίτσες. Διάσταση: 47 x 30 x 46 εκατ. Ξύλινη κρεμάστρα-λαμπάδα, ζωγραφισμένη στο χέρι με Λάμα και φουντίτσες. Μπροστά είναι διακοσμημένο Λάμα. Στην τιμή περιλαμβάνεται και το κερί για την εκκλησία το οποίο συνοδεύεται από μία βάση που μπαίνει στη θέση του καπέλου του φωτιστικού. Βάση : 16 x 16 εκατ. Ύψος: 93 εκατ.

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές    

Για το πακέτο βάπτισης, συμπληρώστε στο checkout τη φόρμα αποστολής με τα κατάλληλα στοιχεία, στη συνέχεια αφήστε το σχόλιό σας στις πληροφορίες της παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας. Η τιμή* αφορά μόνο το συγκεκριμένο πακέτο. Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας τον ελάχιστο χρόνο παράδοσης που είναι από 14-20 εργάσιμες ημέρες. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην διέυθυνση που θα μας υποδείξετε. Για αποστολές εξωτερικού παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.    

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:   

Paypal    
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK  
Πληρωμή στο κατάστημα    

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. 

217,00 €