Άλατα μπάνιου με καρτελάκι γαϊδουράκι

SKU :
00524
Άλατα μπάνιου με καρτελάκι γαϊδουράκι
Άλατα μπάνιου με καρτελάκι γαϊδουράκι

Άλατα μπάνιου με καρτελάκι γαϊδουράκι

Άλατα μπάνιου με καρτελάκι γαϊδουράκι σε υπέροχο μπουκαλάκι. Διάσταση 11 x 6,5 εκατοστά και βάρος 135 γραμ. Άν κάνετε την επιλογή φτιάξτο μόνος σου, η τιμή αφορά την παραγγελία για το σκέτο αντικείμενο. Στην ολοκληρωμένη μπομπονιέρα βάπτισης συμπεριλαμβάνονται τα υλικά (κορδέλα, γάζα ή τούλι), το κόστος 5 κουφέτων Χατζηγιαννάκη και το δέσιμο από εμάς.                                

Είναι μία ξεχωριστή και εντυπωσιακή πρόταση η οποία θα αποτελέσει ένα ενθύμιο για εσάς, τους αγαπημένους σας και τους καλεσμένους σας ενώ μέσω αυτού θα πάρουν μια γεύση του γούστου σας. Η εταιρεία μας σκοπό έχει να εμπλουτίζει τη συλλογή της με ξεχωριστά αλλά και ποιοτικά προϊόντα με γούστο και πολύ μεράκι για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας.                   

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές

Συμπληρώστε στο checkout τη φόρμα αποστολής με τα κατάλληλα στοιχεία, στη συνέχεια αφήστε το σχόλιό σας στις πληροφορίες της παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας. Η ελάχιστη παραγγελία είναι τα (30)* τριάντα τεμάχια. Ο ελάχιστος χρόνος παράδοσης είναι από 10-15 εργάσιμες ημέρες. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην διέυθυνση που θα μας υποδείξετε.                      

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

Paypal
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK
Πληρωμή στο κατάστημα

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.

* Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 30 τεμάχια

Price: 
2,95 €
SKU:
00524