Λαδόπανα βάπτισης εκρού

SKU :
P1-005-2
Κατηγορία: 
Λαδόπανα βάπτισης εκρού
Λαδόπανα βάπτισης εκρού

Λαδόπανα βάπτισης εκρού

Λαδόπανα βάπτισης εκρού. Σετ λαδόπανα βάπτισης σε εκρού χρώμα που περιλαμβάνεται το λαδόπανο, τα εσώρουχα, το καπελάκι, πετσέτα μεγάλη και μικρή των χεριών.     

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μοναδικά και οικονομικά προσκλητήρια γάμου, βάπτισης, υψηλής αισθητικής, σε κλασικά αλλά και μοντέρνα σχέδια. Η εταιρεία μας σκοπό έχει να εμπλουτίζει τη συλλογή της με ξεχωριστά αλλά και ποιοτικά προϊόντα με γούστο και πολύ μεράκι για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας. Στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, όταν καλούμαστε να δημιουργήσουμε για εσάς, στόxoς μας είναι να καταβάλλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια να σας αφήσουμε ευχαριστημένους σε κάθε χρήση των υπηρεσιών μας.                                        

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές   

Συμπληρώστε στο checkout τη φόρμα αποστολής με τα κατάλληλα στοιχεία, στη συνέχεια αφήστε το σχόλιό σας στις πληροφορίες της παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας. Η ελάχιστη παραγγελία είναι το (1)* ένα σετ και η τιμή* αφορά μόνο το συγκεκριμένο σετ. Ο χρόνος παράδοσης είναι από 8-12 εργάσιμες ημέρες. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην διέυθυνση που θα μας υποδείξετε. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ. Εάν θέλετε αποστολή με άλλη εταιρεία επικοινωνήστε μαζί μας.                

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:          

Paypal     
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK     
Αντικαταβολή       
Πληρωμή στο κατάστημα        

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.         

Η τιμή αφορά το σετ          

* Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 1 σετ         

75,00 €