Λαδόπανα βάπτισης με θέμα τον Mickey

SKU :
P1-MIC
Κατηγορία: 
Σετ: 
Λαδόπανα βάπτισης με θέμα τον Mickey
Λαδόπανα βάπτισης με θέμα τον Mickey

Λαδόπανα βάπτισης με θέμα τον Mickey

Λαδόπανα βάπτισης με θέμα τον Mickey, λευκό. Disney σετ λαδόπανα βάπτισης σε λευκό χρώμα με το σήμα του Mickey Mouse. Στο σετ περιλαμβάνεται το λαδόπανο, τα εσώρουχα, το καπελάκι, πετσέτα μεγάλη και μικρή των χεριών. Προτείνεται για βάπτιση με θέμα τον Mickey.    

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μοναδικά και οικονομικά προσκλητήρια γάμου, βάπτισης, υψηλής αισθητικής, σε κλασικά αλλά και μοντέρνα σχέδια. Η εταιρεία μας σκοπό έχει να εμπλουτίζει τη συλλογή της με ξεχωριστά αλλά και ποιοτικά προϊόντα με γούστο και πολύ μεράκι για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας. Στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, όταν καλούμαστε να δημιουργήσουμε για εσάς, στόxoς μας είναι να καταβάλλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια να σας αφήσουμε ευχαριστημένους σε κάθε χρήση των υπηρεσιών μας.                              

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές   

Συμπληρώστε στο checkout τη φόρμα αποστολής με τα κατάλληλα στοιχεία, στη συνέχεια αφήστε το σχόλιό σας στις πληροφορίες της παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας. Η ελάχιστη παραγγελία είναι το (1)* ένα σετ και η τιμή* αφορά μόνο το συγκεκριμένο σετ. Ο χρόνος παράδοσης είναι από 8-12 εργάσιμες ημέρες. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην διέυθυνση που θα μας υποδείξετε. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ. Εάν θέλετε αποστολή με άλλη εταιρεία επικοινωνήστε μαζί μας.      

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:         

Paypal 
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK 
Αντικαταβολή  
Πληρωμή στο κατάστημα    

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.    

Η τιμή αφορά το σετ    

* Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 1 σετ    

83,00 €