Καλάθι ξύλινο για μπομπονιέρες

SKU :
ΚΜ550
Καλάθι ξύλινο για μπομπονιέρες
Καλάθι ξύλινο για μπομπονιέρες

Καλάθι ξύλινο για μπομπονιέρες

Καλάθι ξύλινο για μπομπονιέρες παραλληλόγραμμο λευκό, σε σετ 2 τεμαχίων ιδανικά για διακοσμήσεις. Διάστασεις 60 x 40 x 13 εκ. 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε επιλεγμένα δωράκια για εσάς και τους αγαπημένους σας, διάφορα διακοσμητικά για το σπίτι σας εποχιακά, καθώς επίσης και μεγάλη ποικιλία από μοναδικά και οικονομικά προσκλητήρια γάμου, βάπτισης σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια. Η εταιρεία μας σκοπό έχει να εμπλουτίζει τη συλλογή της με ξεχωριστά αλλά και ποιοτικά προϊόντα με γούστο για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας. Στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, όταν καλούμαστε να δημιουργήσουμε για εσάς, στόxoς μας είναι να καταβάλλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια να σας αφήσουμε ευχαριστημένους σε κάθε χρήση των υπηρεσιών μας.          

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές          

Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας με τα κατάλληλα στοιχεία ή επικοινωνήστε μαζί μας για περεταίρω πληροφορίες. Η ελάχιστη παραγγελία είναι το (1)* σετ. Αν θέλετε κάτι διαφορετικό από τα δείγματα μας, θα χαρούμε να επικοινωνήστε μαζί μας ή να έρθετε στο φυσικό κατάστημά μας. Η τιμή αφορά μόνο το συγκεκριμένο σετ που είναι (2) δύο τεμαχίων*. Ο ελάχιστος χρόνος παράδοσης είναι από 4-6 εργάσιμες ημέρες. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην διέυθυνση που θα μας υποδείξετε. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ, εάν θέλετε αποστολή με άλλη εταιρεία επικοινωνήστε μαζί μας.           

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

Paypal       
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK       
Αντικαταβολή        
Πληρωμή στο κατάστημα       

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.         

Η τιμή αφορά το σετ         

* Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 1 σετ       

63,00 €