Προσκλητήριο βάπτισης Cinderella

SKU :
LVΝP302
Σετ: 
Προσκλητήριο βάπτισης Disney Cinderella
Προσκλητήριο βάπτισης Disney Cinderella

Προσκλητήριο βάπτισης Disney Cinderella

Προσκλητήριο βάπτισης Disney Cinderella. Αυθεντικά προσκλητήρια από την Disney, για μια ολοκλήρωμενη βάπτιση με θέμα την Cinderella. Προσκλητήρια μαζί με φάκελο. H τιμή που αναγράφεται αναφέρεται στο τεμάχιο και συμπεριλαμβάνεται το κόστος εκτύπωσης. Η γραμματοσειρά και το χρώμα στο μελάνι είναι ίδια με την εικόνα. Για το κείμενο  που θα αναγράφεται στο προσκλητήριο, σας παρακαλούμε να μας αποστείλετε  e-mail, και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Tο προσκλητήριο δημιουργεί τη πρώτη εντύπωση στους καλεσμένους ενώ μέσω αυτού θα πάρουν μια γεύση του γούστου σας και επίσης θα αποτελέσει ένα ενθύμιο για εσάς και τους αγαπημένους σας.      

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές

Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας με τα κατάλληλα στοιχεία ή επικοινωνήστε μαζί μας για περεταίρω πληροφορίες. Η ελάχιστη παραγγελία είναι (50)* πενήντα τεμάχια. Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από 12-18 εργάσιμες ημέρες*. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Για τις αποστολές του εξωτερικού παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

Paypal
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK
Πληρωμή στο κατάστημα

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.

Σημείωση

* Η ελάχιστη παραγγελία είναι (50) πενήντα τεμάχια.

* Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από 12-18 εργάσιμες ημέρες.

2,30 €