Πουγκί σουρωτό μεγάλο με θέμα αστέρι εκτυπωμένο

SKU :
F16195
Σετ: 
Πουγκί σουρωτό μεγάλο με θέμα αστέρι εκτυπωμένο
Πουγκί σουρωτό μεγάλο με θέμα αστέρι εκτυπωμένο

Πουγκί σουρωτό μεγάλο με θέμα αστέρι εκτυπωμένο

Πουγκί σουρωτό μεγάλο με θέμα αστέρι εκτυπωμένο μπροστά υφασμάτινο με κορδόνια, twenty2twins, διάσταση 16 x 23 εκ. Οποιοδήποτε προσκλητήριο βάπτισης twenty2twins επιλέξετε, κατασκευάζεται και το αντίστοιχο αντικείμενο. Είναι μία ξεχωριστή πρόταση που θα αποτελέσει ένα ενθύμιο για εσάς ενώ μέσω αυτού θα πάρουν μια γεύση του γούστου σας.            

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μοναδικά και οικονομικά προσκλητήρια γάμου, βάπτισης και ακόμα περισσότερες και ξεχωριστές προτάσεις του προσκλητηρίου σας με την μπομπονιέρα, υψηλής αισθητικής, σε κλασικά αλλά και μοντέρνα σχέδια. Η εταιρεία μας σκοπό έχει να εμπλουτίζει τη συλλογή της με ξεχωριστά αλλά και ποιοτικά προϊόντα με γούστο και πολύ μεράκι για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας. Στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, όταν καλούμαστε να δημιουργήσουμε για εσάς, στόxoς μας είναι να καταβάλλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια να σας αφήσουμε ευχαριστημένους σε κάθε χρήση των υπηρεσιών μας.                 

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές

Συμπληρώστε στο checkout τη φόρμα αποστολής με τα κατάλληλα στοιχεία, στη συνέχεια αφήστε το σχόλιό σας στις πληροφορίες της παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας. Η ελάχιστη παραγγελία είναι τα (10)* δέκα τεμάχια και η τιμή* αφορά μόνο το συγκεκριμένο τεμάχιο. Ο χρόνος παράδοσης είναι από 10-15 εργάσιμες ημέρες. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην διέυθυνση που θα μας υποδείξετε. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ. Εάν θέλετε αποστολή με άλλη εταιρεία επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:    

Paypal   
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK  
Αντικαταβολή   
Πληρωμή στο κατάστημα   

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.   

* Η τιμή αφορά το τεμάχιο  

* Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 10 τεμάχια  

4,55 €