Προσκλητήριο γάμου ρομαντικό floral

SKU :
17276
Κατηγορία: 

Προσκλητήριο γάμου ρομαντικό floral

Προσκλητήριο γάμου ρομαντικό floral, μονόκαρτο με εκτύπωση Α όψης. Διάσταση κάρτας 10 x 21 εκατοστά σε ποιότητα χαρτιού munken. Το ίδιο θέμα μπορεί να εκτυπωθεί σε σουπλά, σουβέρ, περιτυλίγματα σοκολάτας, αυτοκόλλητες ετικέτες, χωνιά, μπρελόκ, κονκάρδες, μαγνητάκια και άλλα.

Προσκλητήριο γάμου ρομαντικό floral

Το προσκλητήριο γάμου ρομαντικό floral δημιουργεί την πρώτη εντύπωση του σημαντικού για όλους γεγονότος, στους καλεσμένους και μέσω αυτού θα πάρουν μια γεύση του γούστου σας και επίσης θα αποτελέσει ένα ενθύμιο για εσάς και τους αγαπημένους σας. Οι φωτογραφίες της σελίδας αποτελούν ένα μικρό αντιπροσωπευτικό δείγμα της ποικιλίας που διαθέτουμε στη φυσική μας έδρα.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μοναδικά, χειροποίητα και οικονομικά προσκλητήρια γάμου, και ακόμα περισσότερες και ξεχωριστές προτάσεις του προσκλητηρίου σας με την μπομπονιέρα, σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια. H εταιρεία μας σκοπό έχει να εμπλουτίζει τη συλλογή της με ξεχωριστά αλλά και ποιοτικά προϊόντα με γούστο για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας. Στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, όταν καλούμαστε να δημιουργήσουμε για εσάς, στόxoς μας είναι να καταβάλλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια να σας αφήσουμε ευχαριστημένους σε κάθε χρήση των υπηρεσιών μας.
 
Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές

Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας που βρίσκεται δίπλα από την εικόνα του προσκλητήριου γάμου με τα κατάλληλα στοιχεία ή επικοινωνήστε μαζί μας για περεταίρω πληροφορίες. Δεν υπάρχει χρέωση για δημιουργία της μακέτας. Η ελάχιστη παραγγελία είναι (50) πενήντα τεμάχια. Κατά την υποβολή της παραγγελίας, παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας το όριο της ελάχιστης παραγγελίας που αναγράφεται παραπάνω. Αν θέλετε κάτι διαφορετικό από τα δείγματα μας θα χαρούμε να επικοινωνήστε μαζί μας ή να έρθετε στο καταστημά μας. Η τιμή αφορά μόνο το πΠροσκλητήριο γάμου ρομαντικό floral, το κόστος φακέλου προστίθεται με την ολοκλήρωση της φόρμας παραγγελίας. Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται, αφού έχετε ελέγξει για τυχόν λάθη την μακέτα και είναι (9) εννιά εργάσιμες ημέρες. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην διέυθυνση που θα μας υποδείξετε. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ, εάν θέλετε αποστολή με άλλη εταιρεία επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

Paypal
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμo Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK
Αντικαταβολή
Πληρωμή στο κατάστημα
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.

1,00 €
Ημερομηνία και ώρα τελετής *
E.g., 02/21/2019
E.g., 18:30
lll