Προσκλητήριο γάμου card postal save the date

SKU :
18286

Προσκλητήριο γάμου card postal save the date

Προσκλητήριο γάμου card postal save the date vintage, μονόκαρτο, εκτύπωση Α και Β όψης σε ποιότητα χαρτιού munken. Διάσταση κάρτας 16,5 x 11,5 εκ. Το ίδιο θέμα μπορεί να εκτυπωθεί σε σουπλά, σπίρτα, κουτιά, αυτοκόλλητες ετικέτες, χωνάκια ρυζιού, μπρελόκ, βιβλία ευχών, μαγνητάκια και άλλα (δείτε την κατηγορία personalized).

Tο προσκλητήριο δημιουργεί τη πρώτη εντύπωση στους καλεσμένους και μέσω αυτού θα πάρουν μια γεύση του γούστου σας και επίσης θα αποτελέσει ένα ενθύμιο για εσάς και τους αγαπημένους σας. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μοναδικά και οικονομικά προσκλητήρια γάμου, βάπτισης σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια. Η εταιρεία μας σκοπό έχει να εμπλουτίζει τη συλλογή της με ξεχωριστά αλλά και ποιοτικά προϊόντα με γούστο για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας. Στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, στόxoς μας είναι να σας αφήσουμε ευχαριστημένους σε κάθε χρήση των υπηρεσιών μας.

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές

Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας με τα κατάλληλα στοιχεία ή επικοινωνήστε μαζί μας για περεταίρω πληροφορίες. Δεν υπάρχει χρέωση για δημιουργία της μακέτας. Η ελάχιστη παραγγελία είναι (50)* πενήντα τεμάχια. Η τιμή αφορά μόνο το προσκλητήριο γάμου*, το κόστος φακέλου προστίθεται με την ολοκλήρωση της φόρμας παραγγελίας. Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται, αφού έχετε ελέγξει για τυχόν λάθη τη μακέτα και είναι από 10-15 εργάσιμες ημέρες. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην διέυθυνση που θα μας υποδείξετε. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ, εάν θέλετε αποστολή με άλλη εταιρεία επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

Paypal
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK
Αντικαταβολή
Πληρωμή στο κατάστημα

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.

* Η τιμή αφορά το τεμάχιο

* Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 50 τεμάχια

Σημείωση: Ο φάκελος για τα προσκλητήρια card postal προσαρμόζεται ανάλογα με τo χρώμα και το σχέδιο του προσκλητηρίου (η φωτογραφία του φακέλου που απεικονίζεται παραπάνω είναι κατά προσέγγιση). 

1,25 €
Ημερομηνία και ώρα τελετής *
E.g., 11/18/2018
E.g., 08:30
lll