Προσκλητήριο γάμου με λουλούδια Twenty2twins

SKU :
19261

Προσκλητήριο γάμου με λουλούδια Twenty2twins

Προσκλητήριο γάμου με λουλούδια Twenty2twins, μονόκαρτο, εκτύπωση Α όψης σε ποιότητα χαρτιού munken. Διάσταση κάρτας 15 x 21 εκ. Το ίδιο θέμα μπορεί να εκτυπωθεί σε σουπλά, σπίρτα, κουτιά, αυτοκόλλητες ετικέτες, βεντάλιες, χωνάκια ρυζιού, μπρελόκ, βιβλία ευχών, μαγνητάκια και άλλα (δείτε την κατηγορία personalized).

Tο προσκλητήριο δημιουργεί τη πρώτη εντύπωση στους καλεσμένους και μέσω αυτού θα πάρουν μια γεύση του γούστου σας και επίσης θα αποτελέσει ένα ενθύμιο για εσάς και τους αγαπημένους σας. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μοναδικά και οικονομικά προσκλητήρια γάμου, βάπτισης σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια. Η εταιρεία μας σκοπό έχει να εμπλουτίζει τη συλλογή της με ξεχωριστά αλλά και ποιοτικά προϊόντα με γούστο για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας. Στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, στόxoς μας είναι να σας αφήσουμε ευχαριστημένους σε κάθε χρήση των υπηρεσιών μας. 

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές

Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας με τα κατάλληλα στοιχεία ή επικοινωνήστε μαζί μας για περεταίρω πληροφορίες. Η ελάχιστη παραγγελία είναι (50)* πενήντα τεμάχια. Η τιμή αφορά μόνο το προσκλητήριο γάμου*. Το κόστος φακέλου προστίθεται με την ολοκλήρωση της φόρμας παραγγελίας. Για εκτύπωση χρυσοτυπίας στο προσκλητήριο Α όψης υπάρχει επιπλέον χρέωση στο σύνολο 70.00€ + ΦΠΑ από 50-100 τεμάχια. Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται, αφού έχετε ελέγξει για τυχόν λάθη τη μακέτα και είναι από 12-15 εργάσιμες ημέρες*. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Για τις αποστολές του εξωτερικού παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

Paypal
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK
Πληρωμή στο κατάστημα

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.

Σημείωση

* Η τιμή αφορά μόνο το προσκλητήριο γάμου. Tο κόστος φακέλου προστίθεται με την ολοκλήρωση της φόρμας παραγγελίας.

* Η ελάχιστη παραγγελία είναι (50) πενήντα τεμάχια.

* Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από 12-15 εργάσιμες ημέρες.

1,10 €
lll