Προσκλητήριο γάμου καρτολίνα με κορδέλα

SKU :
Π1920

Προσκλητήριο γάμου καρτολίνα με κορδέλα

Προσκλητήριο γάμου καρτολίνα με κορδέλα λευκή γκρο, δίπτυχο. Διάσταση κλειστού βιβλίου 16.5 x 16 x 0,7 εκ. Το ίδιο θέμα μπορεί να εκτυπωθεί σε σουπλά, σπίρτα, κουτιά, αυτοκόλλητες ετικέτες, βεντάλιες, χωνάκια ρυζιού, μπρελόκ, βιβλία ευχών, μαγνητάκια και άλλα (δείτε την κατηγορία personalized)

Tο προσκλητήριο δημιουργεί τη πρώτη εντύπωση στους καλεσμένους και μέσω αυτού θα πάρουν μια γεύση του γούστου σας και επίσης θα αποτελέσει ένα ενθύμιο για εσάς και τους αγαπημένους σας. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μοναδικά και οικονομικά προσκλητήρια γάμου, βάπτισης σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια. Η εταιρεία μας σκοπό έχει να εμπλουτίζει τη συλλογή της με ξεχωριστά αλλά και ποιοτικά προϊόντα με γούστο για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας.                              

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές

Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας με τα κατάλληλα στοιχεία ή επικοινωνήστε μαζί μας για περεταίρω πληροφορίες. Η ελάχιστη παραγγελία είναι (50)* πενήντα τεμάχια. Η τιμή αφορά το προσκλητήριο γάμου*. Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται, αφού έχετε ελέγξει για τυχόν λάθη τη μακέτα και είναι από 12-15 εργάσιμες ημέρες*. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Για τις αποστολές του εξωτερικού παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.                      

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

Paypal                                
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK
Πληρωμή στο κατάστημα

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.

Σημείωση

* Η τιμή αφορά μόνο το προσκλητήριο γάμου.

* Η ελάχιστη παραγγελία είναι (50) πενήντα τεμάχια.

* Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από 12-15 εργάσιμες ημέρες.

2,89 €
lll