Μπομπονιέρα γάμου κλασική με μονογράμματα

SKU :
3300
Μπομπονιέρα γάμου κλασική με μονογράμματα
Μπομπονιέρα γάμου κλασική με μονογράμματα

Μπομπονιέρα γάμου κλασική με μονογράμματα

Μπομπονιέρα γάμου κλασική με μονογράμματα και ημερομηνία κεντημένα στο λαιμό. Περιλαμβάνει τρία φύλλα τούλι γαλλικό εκρού 50 x 50 εκατ. Άν κάνετε την επιλογή φτιάξτο μόνος σου, η τιμή αφορά την παραγγελία όλων των υλικών, (εκτός των κουφέτων τα οποία παραγγέλνετε ξεχωριστά από την κατηγορία ζαχαρώδη) ώστε να δεθεί από εσάς. Στην ολοκληρωμένη μπομπονιέρα γάμου συμπεριλαμβάνεται και το κόστος 5 κουφέτων. 

Είναι μία ξεχωριστή και εντυπωσιακή πρόταση η οποία θα αποτελέσει ένα ενθύμιο για εσάς, τους αγαπημένους σας και τους καλεσμένους σας, ενώ μέσω αυτού θα πάρουν μια γεύση του γούστου σας.

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές

Συμπληρώστε στο checkout τη φόρμα αποστολής με τα κατάλληλα στοιχεία, στη συνέχεια αφήστε το σχόλιό σας στις πληροφορίες της παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας. Η ελάχιστη παραγγελία είναι τα (40)* σαράντα τεμάχια και η τιμή* αφορά μόνο το συγκεκριμένο τεμάχιο. Ο ελάχιστος χρόνος παράδοσης είναι από 12-18 εργάσιμες ημέρες. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην διέυθυνση που θα μας υποδείξετε.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής: 

Paypal        
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK      
Πληρωμή στο κατάστημα

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.

Η τιμή αφορά το τεμάχιο

* Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 40 τεμάχια 

Price: 
2,58 €
SKU:
3300