Σετ βαλιτσάκι με σαπουνάκι ματάκι και πετσέτα

SKU :
SK403
Κατηγορία: 
Σετ: 
Σετ βαλιτσάκι με σαπουνάκι ματάκι και πετσέτα
Σετ βαλιτσάκι με σαπουνάκι ματάκι και πετσέτα

Σετ βαλιτσάκι με σαπουνάκι ματάκι και πετσέτα

Σετ βαλιτσάκι με σαπουνάκι ματάκι και πετσέτα για αγόρι είναι μια υπέροχη ιδέα για δωράκι. Τα σαπουνάκια είναι φτιαγμένα από αγνά συστατικά, μικροβιολογικά και δερματολογικά ελεγμένα. Αρθ. πρωτ. ΕΟΦ 42786.Οι φωτογραφίες της σελίδας αποτελούν ένα μικρό αντιπροσωπευτικό δείγμα της ποικιλίας που διαθέτουμε στη φυσική μας έδρα. 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε επιλεγμένα δωράκια για εσάς και τους αγαπημένους σας, διάφορα διακοσμητικά για το σπίτι σας εποχιακά, καθώς επίσης και μεγάλη ποικιλία από μοναδικά και οικονομικά προσκλητήρια γάμου, βάπτισης σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια. Η εταιρεία μας σκοπό έχει να εμπλουτίζει τη συλλογή της με ξεχωριστά αλλά και ποιοτικά προϊόντα με γούστο για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας. Στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, όταν καλούμαστε να δημιουργήσουμε για εσάς, στόxoς μας είναι να καταβάλλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια να σας αφήσουμε ευχαριστημένους σε κάθε χρήση των υπηρεσιών μας.

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές

Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας για το σετ βαλιτσάκι με σαπουνάκι ματάκι και πετσέτα με τα κατάλληλα στοιχεία ή επικοινωνήστε μαζί μας για περεταίρω πληροφορίες. Η ελάχιστη παραγγελία είναι το (1)* τεμάχιο. Αν θέλετε κάτι διαφορετικό από τα δείγματα μας, θα χαρούμε να επικοινωνήστε μαζί μας ή να έρθετε στο φυσικό κατάστημά μας. Η τιμή αφορά μόνο το συγκεκριμένο τεμάχιο*. Ο ελάχιστος χρόνος παράδοσης είναι από 4-6 εργάσιμες ημέρες. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην διέυθυνση που θα μας υποδείξετε. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ, εάν θέλετε αποστολή με άλλη εταιρεία επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

Paypal
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK
Αντικαταβολή
Πληρωμή στο κατάστημα

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. 

Η τιμή αφορά το τεμάχιο 

* Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 1 τεμάχιo

14,00 €