Βουλοκέρι για φάκελο προσκλητηρίου γάμου Twenty2twins

SKU :
VOYLK
Σετ: 
Βουλοκέρι για φάκελο προσκλητηρίου γάμου Twenty2twins
Βουλοκέρι για φάκελο προσκλητηρίου γάμου Twenty2twins

Βουλοκέρι για φάκελο προσκλητηρίου γάμου Twenty2twins

Βουλοκέρι για φάκελο προσκλητηρίου γάμου Twenty2twins με σχέδιο καρδιά. Διάμετρος σφραγίδας 2,5 x 2,5 εκατ. Τη σφραγίδα την εφαρμόζουμε εμείς σε κάθε φάκελο που επιλέγετε από τα προσκλητήριά μας. Είναι μία ξεχωριστή πρόταση που θα αποτελέσει ένα ενθύμιο για εσάς, τους αγαπημένους σας και τους καλεσμένους σας ενώ μέσω αυτού θα πάρουν μια γεύση του γούστου σας. 

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μοναδικά και οικονομικά προσκλητήρια γάμου, βάπτισης και ακόμα περισσότερες και ξεχωριστές προτάσεις σε κλασικά αλλά και μοντέρνα σχέδια. Η εταιρεία μας σκοπό έχει να εμπλουτίζει τη συλλογή της με ξεχωριστά αλλά και ποιοτικά προϊόντα με γούστο και πολύ μεράκι για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας. 

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές

Συμπληρώστε στο checkout τη φόρμα αποστολής με τα κατάλληλα στοιχεία, στη συνέχεια αφήστε το σχόλιό σας στις πληροφορίες της παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας. Η ελάχιστη παραγγελία είναι οι (50)* πενήντα σφραγίδες και η τιμή* αφορά μόνο τη συγκεκριμένη σφραγίδα, όχι τον φάκελο*. Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας το όριο της ελάχιστης παραγγελίας που αναγράφεται παραπάνω. Ο χρόνος παράδοσης είναι από 12-15 εργάσιμες ημέρες. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Για τις αποστολές του εξωτερικού παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

Paypal
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK
Πληρωμή στο κατάστημα

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.

Η τιμή περιλαμβάνει την εφαρμογή της σφραγίδας σε φάκελο προσκλητηρίου από εμάς

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο φάκελος του προσκλητηρίου

* Ελάχιστη ποσότητα εφαρμογής 50 σφραγίδες

0,65 €